Publicaties

Makkelijker en smakelijker - kookles in Roemenië

Vorig jaar nam Rik Spooren van Stichting Zorg Zonder Grenzen (ZZG) de koks Simon van Hoppe en Harrie Spanjers mee naar het Roemeense plaatsje Iasi (uitspraak ‘ie-jasj’). Daar hielpen ze mensen met een verstandelijke beperking om een eigen catering op te zetten. Terwijl u dit leest is het drietal alweer aan het werk in Roemenië.
Lees artikel

Schitterend en succesvol

Begin deze maand gingen Harrie Spanjers, Simon van Hoppe en Rik Spooren namens Stichting Zorg Zonder Grenzen naar Roemenië om daar mensen met een verstandelijke beperking te leren hoe ze snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel kunnen krijgen.
Lees artikel

Mensen die hongeren naar kennis

Mensen die hongeren naar kennis. Stichting ZZG bezocht Roemeens dorp.
Lees artikel

Duizels koken in Roemenië

Het reilen en zeilen in Roemenië kunnen ze niet verbeteren, maar handvatten geven is het minste wat het drietal kan doen. Namens stichting Zorg Zonder Grenzen (ZZG) waren Simon van Hoppe, Harry Spanjers en Rik Spooren onlangs een week te vinden in het noordelijke Iasi. Aldaar instrueerden zij lokale koks. "Het geeft je een fantastisch gevoel", weet Van Hoppe.
Lees artikel

Eindhovens Dagblad 23 januari 2010

Studenten van het ROC Eindhoven hebben kunstwerken gemaakt en geveild. De opbrengst was bestemd voor de stichting ZZG -Grenzenloze Zorg- . In het Eindhovens Dagblad werd de actie aangekondigd.
lees artikel